Dit is wat André Onana gaat verdienen bij Internazionale

4 januari 2022, 23:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het heeft er alle schijn van dat André Onana na dit seizoen de overstap van Ajax naar Internazionale maakt. Gianluca Di Marzio maakt vooruitlopend op de officiële bevestiging de contractdetails bekend.

Onana gaat volgens de Italiaanse journalist een contract voor vijf seizoenen tekenen. Jaarlijks zal de doelman drie miljoen euro opstrijken. Dat betekent dat Onana er financieel behoorlijk op vooruit gaat, al wordt hij niet een van de grootverdieners bij de kampioen van Italië. Bij Ajax toucheert Onana naar verluidt een jaarsalaris van iets meer dan twee miljoen euro. Of de keeper ook een tekenbonus krijgt bij Inter, is niet bekend.

Dat Onana zijn carrière gaat vervolgen bij Inter, werd al maanden geleden bekendgemaakt door transfergoeroe Fabrizio Romano. De doelman van Ajax maakte dinsdag op weg naar de Afrika Cup in Kameroen een tussenstop in Milaan. Daar werd hij medisch gekeurd door Internazionale, de club waarmee hij sinds vorig jaar zomer al een mondelinge overeenkomst zou hebben.

Ajax zal niets verdienen aan de overstap van Onana. De doelman beschikt in de Johan Cruijff ArenA namelijk over een aflopend contract. De Amsterdammers hebben alles uit de kast getrokken om de doelman langer vast te leggen, maar slaagden er niet in Onana op andere gedachten te brengen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen