Lukaku heeft spijt van uitspraken en gaat diep door het stof

4 januari 2022, 22:28

Romelu Lukaku heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden aan de supporters van Chelsea voor de consternatie die ontstond nadat hij in een interview zijn onvrede uitte over zijn situatie in Londen. De 28-jarige Belgische werd voor straf buiten de selectie gelaten voor de kraker tegen Liverpool (2-2), maar is inmiddels weer in genade aangenomen.

In het interview dat Lukaku vorige week gaf aan Sky Sport Italia, vertelde hij dat hij zich niet gelukkig voelde bij Chelsea. Ook uitte de man van 110 miljoen euro kritiek op de speelwijze van trainer Thomas Tuchel. Inmiddels ziet Lukaku in dat zijn uitspraken niet door de beugel kunnen. "Aan de fans: het spijt me voor de onrust die ik heb veroorzaakt. Jullie kennen mijn band die ik met deze club sinds mijn tienerjaren heb. Dat jullie van streek zijn, begrijp ik volkomen."

Hoewel Lukaku weer deel uitmaakt van de selectie van Chelsea, moet hij naar verluidt wel een megaboete van een half miljoen euro betalen. "Het is aan mij om het vertrouwen te herstellen en ik zal mijn best doen om elke dag mijn toewijding op het trainings- en wedstrijdveld te tonen", vervolgt de Belg. "Het interview ging over mijn vertrek bij Inter. Het was niet mijn bedoeling om Chelsea, de fans, mijn teamgenoten en de trainer te minachten."

Eerder op de dag maakte Tuchel bekend dat Lukaku zijn excuses heeft aangeboden aan de selectie van Chelsea. "Voor mij was het belangrijk om te horen dat hij het niet zo bedoeld heeft. Dit is niet zo groot als mensen het willen laten lijken. Het is ook niet iets kleins, maar we moeten rustig blijven en zijn excuses aanvaarden", probeerde de Duitse trainer het niet groter te maken dan het is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen