'PSV heeft concurrentie: Benfica laat ook oog vallen op Bazoer'

'PSV heeft concurrentie: Benfica laat ook oog vallen op Bazoer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 januari 2022 – PSV is niet de enige club met belangstelling voor Riechedly Bazoer. Benfica heeft de 25-jarige libero van Vitesse eveneens op de korrel, zo maakt De Telegraaf bekend.

Bazoer kan volgens de krant niet wachten om een stap omhoog te maken. Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract bij Vitesse af, waarna hij transfervrij bij een andere club kan tekenen. Een winters vertrek behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dan moet er echter wel een transfersom op tafel worden gelegd.

Mocht Bazoer de overstap maken naar Benfica, dan keert hij na ruim drie jaar terug in de Portugese competitie. In het seizoen 2018/19 werd hij door VfL Wolfsburg verhuurd aan FC Porto, waar hij weinig aan spelen toekwam. Vlak voor de winterstop werd hij door toenmalig Sérgio Conceição uit de selectie gezet. Benfica is de huidige nummer drie van de Portugese competitie en de tegenstander van Ajax in de achtste finale van de Champions League.

Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, acht het uitgesloten dat Bazoer deze januari terugkeert naar Eindhoven. 'Er is wel gesproken tussen agent en club. Een vacature is er nu niet en of er in de zomer iets zou kunnen gebeuren, is dus speculatief. Op dit moment staat hij niet op de scoutingslijsten van PSV', schrijft hij op Twitter.

Eerder vandaag bevestigde Bazoer dat PSV geïnteresseerd is in hem. "Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV (John de Jong, red.) gesproken. We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek. Zowel in de zomer als nu in de winterperiode is het een optie", zei hij tegenover De Gelderlander.

Reacties

gerelateerd