Huurtransfer Diemers officieel; geen speeltijd voor Conteh

4 januari 2022, 13:22

Feyenoord heeft officieel afscheid genomen van Mark Diemers. Tijdelijk althans, want de middenvelder wordt tot het einde van het huidige seizoen verhuurd aan het Duitse Hannover 96. Die stap hing al in de lucht en werd dinsdagmiddag wereldkundig gemaakt.

Op de website van de nummer vijftien van de 2. Bundesliga gaf Diemers aan zich goed verdiept te hebben in zijn nieuwe club. "Ik ben eind vorig jaar ook al naar Hannover gegaan om alles te zien. De omstandigheden zijn hier uitstekend. Ook de gesprekken hebben mij overtuigd. Mijn doel is om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen om het team te helpen en te laten zien wat ik kan."

Diemers traint vandaag (dinsdag) al voor het eerst mee bij Hannover. De Feyenoorder speelde onder Dick Advocaat veel wedstrijden, maar kwam in de plannen van zijn opvolger Arne Slot niet voor. Mede door blessureleed bleven de kansen om zich te bewijzen ook later in het seizoen uit. Diemers ligt in De Kuip nog vast tot medio 2023.

Lees ook: 'Feyenoord wil Veerman-kater wegspoelen met terugkeer Vilhena'

Conteh

De verwachting is dat Diemers niet de enige speler is die Feyenoord deze winter op huurbasis zal verlaten. Zo moet de club ook een oplossing vinden voor Christian Conteh. De Duitser was verhuurd aan SV Sandhausen, maar werd door die club teruggestuurd. In Feyenoord 1 is er geen plek voor hem, zo was Frank Arnesen duidelijk tegenover het Algemeen Dagblad. "We verhuren hem weer aan een andere club. Dat kan, want hij heeft voor ons niet gespeeld dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen