'Internazionale licht Ajax in over plannen met Onana'

4 januari 2022, 12:25

Internazionale heeft Ajax officieel op de hoogte gesteld van de interesse in André Onana. De Italiaanse club is zoals bekend van plan om de doelman deze zomer transfervrij over te nemen. Omdat zijn contract binnen een halfjaar afloopt, is Inter nu vrij om de speler te benaderen.

Om dat te doen heeft het zich dus officieel gemeld bij Ajax, zo weet transferkenner Fabrizio Romano. De journalist herhaalde nog maar eens dat Inter met honderd procent zekerheid de nieuwe bestemming van Onana wordt. Dat kondigde hij al vaker aan. Onana zal per juni aansluiten bij Inter, waar hij de opvolger wordt van de 37-jarige Samir Handanovic. 

Het lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd voor de transfer officieel zal worden. De Franse journalist Saber Desfarges meldde eerder op de ochtend al dat Onana het Kameroense kamp dat zich voorbereidt op de Afrika Cup tijdelijk heeft verlaten om de transfer rond te maken. Het contract dat hij in Milaan zal ondertekenen zal hem voor vier jaar aan de club verbinden.

Het naderende vertrek van Onana blijft een pijnlijke voor Ajax. De club had gehoopt hem na zijn dopingschorsing weer te kunnen inzetten als eerste keeper en zijn verbintenis te verlengen, maar die onderhandelingen liepen op niets uit. Dat Remko Pasveer zijn vorm onder de lat heeft gevonden, helpt uiteraard de pijn te verzachten. 

Lees ook: Italiaanse media: deal tussen Onana en Inter nadert finishlijn

Lees ook: Onana geeft heftig interview: "Ik word gezien als drugsverslaafde"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen