PSV zwaait Rigo uit; Ajax 'op pole position' voor toptalent

4 januari 2022, 10:49

Dante Rigo is niet langer speler van PSV. De middenvelder stond liefst 14,5 jaar onder contract bij PSV, maar een doorbraak bleef in die periode uit. De Belg vervolgt zijn carrière in zijn thuisland bij hekkensluiter Beerschot. 

Maandag werd al bericht dat Rigo met Beerschot mee ging op trainingskamp en een dag later volgde ook de bevestiging van zijn transfer. De middenvelder had sowieso geen toekomst meer, nadat hij met zijn 23 jaar te oud was geworden voor Jong PSV. In het eerste elftal zag Roger Schmidt geen plek voor Rigo, die in totaal slechts negen officiële wedstrijden voor PSV 1 speelde.

Ajax 'op pole position'

De Belgische aanvallende middenvelder Rayane Bounida lijkt juist de omgekeerde route van België naar Nederland te bewandelen. De pas vijftienjarige jeugdspeler van Anderlecht geldt als groot talent, maar heeft nog altijd geen profcontract getekend. Inmiddels gaan er zelfs geluiden dat hij al rond is met Ajax, maar wacht tot zijn zestiende verjaardag in maart. Vanaf dan mag hij namelijk officieel tekenen voor een buitenlandse club.

Dat meldde het Belgische La Dernière Heure, dat in ieder geval weet dat de Amsterdammers 'op pole position' liggen om de jeugdinternational vast te leggen. Eerder meldde hij zich al eens op De Toekomst. Gezien de financiële situatie van Anderlecht lijkt het erop dat Ajax binnenkort definitief kan toeslaan. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen