'Spelers niet blij met Lukaku; laatste eis voor rentree in selectie'

4 januari 2022, 08:16   Bijgewerkt: 4 januari 2022, 08:36

De situatie omtrent Romelu Lukaku bij Chelsea lijkt nog niet helemaal verleden tijd. Naar verluidt blijft de spits bij Chelsea en zal hij snel terugkeren in de selectie, maar daarmee is de rust nog niet wedergekeerd. Ook zijn ploeggenoten zouden namelijk niet blij zijn met de uitspraken van de Belg.

Kort voor de jaarwisseling ontstond de ophef rond Lukaku. In de Italiaanse media gaf hij openlijk aan spijt te hebben van zijn overstap van Inter naar Chelsea. Het was voor Thomas Tuchel aanleiding om hem afgelopen weekend niet op te nemen in de wedstrijdselectie voor de kraker tegen Liverpool. Dat besluit nam hij niet alleen; ook de spelersgroep werd daarbij betrokken. 

Dat hij met enkele belangrijke spelers had gesproken, gaf Tuchel zondag zelf al aanThe Athletic kwam dinsdag echter met meer details. Zo zou hij de vraag of Lukaku uit de selectie gezet moest worden aan 'vijf of zes' spelers hebben voorgelegd. Van hen werden César Azpilicueta, N'Golo Kanté, Jorginho en Antonio Rüdiger bij naam genoemd. Volgens het medium schaarden zij zich allemaal achter de trainer en waren ze dus voorstander van de verbanning van Lukaku.

Dat dit naar buiten is gekomen, zal ongetwijfeld invloed hebben op de sfeer in de kleedkamer. Zeker nu Lukaku volgens Sky Sports woensdag gewoon weer aan de wedstrijdselectie voor het League Cup-duel tegen Tottenham Hotspur zal worden toegevoegd. The Athletic weet dat daar nog wel één laatste eis aan gesteld is. Zo moet Lukaku eerst openlijk zijn excuses aanbieden. 

Lees ook: 'Geen breuk tussen Lukaku en Chelsea: streep door transfer'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen