Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kopspecialist Luuk de Jong in rijtje met Benzema

Kopspecialist Luuk de Jong in rijtje met Benzema

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 januari 2022 – Luuk de Jong heeft zich zondagavond in een zeer select en fraai rijtje met namen gekopt. De aanvaller van FC Barcelona tekende met het hoofd voor de winnende treffer tegen Real Mallorca, waardoor Barça er met een 0-1 overwinning vandoor ging. De Jong behoort tot de beste koppers van de Spaanse competitie.

Sinds zijn transfer naar Spanje in 2019, toen hij PSV verruilde voor een avontuur bij Sevilla, was hij al acht keer trefzeker met het hoofd. De Nederlandse kopspecialist toonde zijn klasse zondagavond voor het eerst in het shirt van FC Barcelona. Slechts drie spelers waren sinds de entree van De Jong vaker trefzeker met het hoofd, en dat terwijl De Jong sindsdien nooit onbetwiste eerste keuze was.

Lees ook: Xavi over 'voorbeeldprof' De Jong: "Hij zou kunnen blijven"

De Jong moet in het kopklassement alleen Karim Benzema (13), Ante Budimir (11) enYoussef En-Nesyri (9) voor zich dulden. Zondagavond torende hij vlak na een omhaal op de lat boven zijn directe tegenstander uit en wist hij de doelman te verschalken. Het was de tweede treffer in dienst van de Blaugranas voor de 31-jarige aanvalsleider.

De kans is overigens groot dat het direct zijn laatste goal was. Hoewel hij in Spanje werd bewierookt na zijn treffer, lijkt een breuk nu al aanstaande. Diverse Spaanse en Turkse clubs zijn in de markt voor de Oranje-international, die in strijd om een plek in de selectie van het Nederlands elftal moet concurreren met VfL Wolfsburg-aanvaller Wout Weghorst. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd