'Feyenoord wil deze transferwindow zeven spelers lozen'

'Feyenoord wil deze transferwindow zeven spelers lozen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 januari 2022 – Feyenoord wil zich deze maand ontdoen van zes overbodige spelers. Naast het aanstaande vertrek van Mark Diemers naar Hannover 96 mogen ook zes andere bankzitters tijdelijk op zoek naar een nieuwe werkgever. Het zestal zal bij interesse tot het einde van het seizoen worden verhuurd.

Joao Teixeira komt al heel het seizoen niet in de plannen voor en kwakkelt ook nog eens met blessureleed, waardoor hij in de jacht op speelminuten zijn heil elders mag gaan zoeken. Datzelfde geldt voor Francesco Antonucci, die anderhalf jaar geleden voor een miljoenenbedrag werd losgeweekt bij AS Monaco. De 22-jarige Belg heeft nog altijd niet zijn Eredivisie-debuut gemaakt namens de Rotterdammers.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt mogen ook jongelingen Aliou Baldé, Denzel Hall en Tein Troost op zoek naar een tijdelijke werkgever. Robert Bozeník en Christian Conteh werden in de zomer al op huurbasis naar de Duitse tweede divisie gestuurd, maar aan de huurdeal van Conteh kwam vanwege een teleurstellend verblijf al een einde. Bozeník komt bij Fortuna Düsseldorf eveneens niet in de plannen voor.

Door de zes spelers te laten vertrekken hoopt Feyenoord ruimte te creëren in het salarisbudget. Op die manier hopen de Rotterdammers voldoende geld bij elkaar te sprokkelen om de transfer van Joey Veerman te realiseren. De middenvelder van SC Heerenveen wordt tevens begeerd door PSV.

Reacties

gerelateerd