Vertonghen uit zijn ongenoegen: 'Een extreem trieste uitspraak'

3 januari 2022, 14:27

Jan Vertonghen heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over een uitspraak van Het Laatste Nieuws-analist Niels Albert. De 34-jarige centrumverdediger van Benfica is er niet van gediend dat de voormalig veldrijder de druk op de Rode Duivels verder heeft opgevoerd.

Albert ziet het WK in Qatar als laatste kans voor de Gouden Generatie van de Belgische nationale ploeg om een prijs te winnen. "Als ze nu geen wereldkampioen worden, pakken we hun Louis Vuitton-tasjes af. Allemaal met een rugzak van Rucanor naar huis. Ze zullen verdorie hun best doen", luidt de duidelijke boodschap.

De uitspraak is bij Vertonghen in het verkeerde keelgat geschoten. 'Wat een extreem trieste uitspraak', schrijft de voormalig speler van Ajax op Twitter. De verdediger krijgt bijval van toptennisser Kim Clijsters. 'Echt waar…', zijn de woorden waarmee Clijsters laat weten aan de kant van Vertonghen te staan.

In België werd het afgelopen EK beschouwd als misschien wel laatste kans op succes voor de zogeheten Gouden Generatie. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez strandde in de kwartfinale tegen latere kampioen Italië. Drie jaar eerder werd België derde op het WK in Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen