PSV mengt zich in strijd om handtekening van Joey Veerman

3 januari 2022, 13:45   Bijgewerkt: 3 januari 2022, 14:02

Feyenoord heeft een geduchte concurrent voor de handtekening van Joey Veerman. Voetbal International schrijft maandagmiddag dat PSV zich heeft gemengd in de strijd om de middenvelder van sc Heerenveen. De 23-jarige Veerman beschikt in het Abe Lenstra Stadion dat nog twee en een half jaar doorloopt.

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat Feyenoord zijn zinnen heeft gezet op de winterse komst van Veerman. Het eerste Rotterdamse bod op de spelmaker werd afgewezen, waarna een tweede bod volgde. Het is onduidelijk wat Feyenoord heeft geboden en welk bedrag Heerenveen hoopt te vangen voor zijn sterspeler. Afgelopen zomer wees de Friese club nog een bod van ruim vijf miljoen euro van AZ af.

Nu lijkt Heerenveen de middenvelder alsnog te willen verkopen. "Er is heel veel interesse", verklapte Veerman onlangs in een interview in de Leeuwarder Courant. "De bal ligt bij Heerenveen. Net als een halfjaar geleden. Natuurlijk was ik deze zomer even teleurgesteld toen de transfer er niet kwam. Maar aan de andere kant: ik heb zelf mijn contract bij Heerenveen getekend", zei hij.

Heerenveen nam Veerman twee en een half jaar geleden voor ruim een half miljoen euro over van FC Volendam. De middenvelder had in het Abe Lenstra Stadion geen moeite om uit te groeien tot vaste waarde. Inmiddels staat de teller voor Veerman op 71 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij goed was voor veertien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen