Cadiz moet hoop Luuk de Jong mogelijk opgeven: "Lastig jaar"

2 januari 2021, 18:38

Het lijkt er steeds minder op dat Cadiz de nieuwe club van Luuk de Jong gaat worden. De Spaanse laagvlieger zou de spits van FC Barcelona op huurbasis over willen nemen, maar naar verluidt ziet De Jong dat zelf niet zitten. In dat geval zal Cadiz zelf er geen verdere moeite in steken, zo was trainer Álvaro Cervera duidelijk.

Tijdens een persconferentie van Cervera kwam de vermeende interesse in De Jong ter sprake. Daarop gaf de trainer aan dat het voor Cadiz een lastig jaar is op de transfermarkt. "We hebben het moeilijk in de competitie en clubs in die positie zijn voor veel spelers niet aantrekkelijk", werd de coach van de nummer negentien van La Liga geciteerd door het Spaanse Sport.

Cervera gaf daarbij aan niet te veel moeite in een transfer van De Jong te willen steken, als de verhalen dat hij Cadiz niet ziet zitten inderdaad waar zijn. "Als een speler liever niet komt omdat we te laag op de ranglijst staan, moeten we dat boek ook sluiten", gaf hij aan. "Dat overkomt ons dit jaar vaak op de markt."

Het medium weet dat De Jong nog altijd niet heeft gereageerd op het aanbod van Cadiz. Voor de spits die in de plannen van Xavi niet voor lijkt te komen, zou ook Besiktas een optie zijn. Daarnaast is ook een terugkeer naar PSV als optie genoemd, al zal het in dat geval om een zomerse transfer gaan. 

Lees ook: 'De Jong voelt niets voor bijzondere stap

Lees ook: 'Volgende Turkse club mengt zich in strijd om Luuk de Jong'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen