Rangnick heeft hoopvolle boodschap voor Van de Beek

2 januari 2021, 15:17

Ralf Rangnick heeft nog altijd vertrouwen in de kwaliteiten van Donny van de Beek. De middenvelder komt al anderhalf jaar nauwelijks aan spelen toe en leek deze winter naar een andere club op zoek te gaan, maar Manchester United lijkt niet bereid om daar zomaar aan mee te werken.

Rangnick reageerde op zijn persconferentie uitgebreid op de vertrekwens van Van de Beek bij United. "Ik ben nog steeds van mening dat we Donny van de Beek moeten behouden", zei de Duitser. "Hij moet sowieso tot het einde van het seizoen blijven. Afgelopen week had ik nog een gesprek met hem daarover. Werk hard, heb ik hem gezegd. Hij wil spelen, ook met het oog op het nationale team."

De 24-jarige middenvelder begon dit seizoen nog niet in de basis bij United in de Premier league. Zijn teller staat op zeven competitieoptredens, waarvan dus allemaal als invaller. Daarin was hij eenmaal trefzeker. Na de trainerswissel (Ole Gunnar Solskjaer werd ontslagen, red.) mocht hij even hopen op een nieuwe kans, maar die bleef uit.

Rangnick ging ook in op de toekomst van Edinson Cavani. De Uruguayaanse spits staat in de belangstelling van diverse clubs. "Hij gaat in januari zeker niet vertrekken. We hebben hem verteld dat we niet meewerken aan een transfer, we hebben hem nodig. Hij is voor mij een heel belangrijke speler. Hij is geweldig", aldus de Duitse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen