'Feyenoord wilde niet meewerken, maar zwaait Diemers tóch uit'

2 januari 2021, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mark Diemers gaat zijn loopbaan vervolgen in de Duitse Tweede Bundesliga. De middenvelder is na zijn blessure en enkele aanwinsten op het tweede plan beland bij Feyenoord en verkast in de jacht op speelminuten naar de oosterburen. De transfer naar Hannover 96 bevindt zich momenteel in de afrondende fase.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Tim Vrouwe van managementbureau Forza Sports Group in gesprek met het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt. Hannover 96 staat momenteel op de vijftiende plaats in de Bundesliga en kan daarom versterkingen goed gebruiken. Diemers hoopt juist weer vaste waarde te worden bij de Duitse club.

Feyenoord wilde aanvankelijk niet meewerken aan een transfer. De club is zeer tevreden over de middenvelder, de zich als een modelprof gedraagt. De Rotterdammers weigerden daarom akkoord te gaan met een definitief vertrek. Diemers wordt tot het einde van het seizoen verhuurd en er is geen koopoptie opgenomen in de deal met de Duitsers.

De middenvelder was afgelopen seizoen nog regelmatig vaste waarde bij het Feyenoord van Dick Advocaat, maar een blessure vergooide zijn kansen. Sinds zijn knie weer volledig hersteld is, kwam hij slechts twaalf minuten in actie in de Eredivisie. Hij heeft sowieso middenvelders Jens Toornstra, Fredrik Aursnes, Guus Til en Orkun Kökcü voor zich in de pikorde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen