Reactie Pochettino op Real-geruchten: "We hopen dat Kylian blijft"

2 januari 2021, 14:05

Bij Paris Saint-Germain hopen ze nog altijd dat Kylian Mbappé zijn handtekening zet onder een meerjarige verbintenis. De Franse aanvaller beschikt over een aflopend contract en is volgens Spaanse media al zo goed als rond met Real Madrid over een transfervrije overstap in de zomer, maar daar hoopt PSG een stokje voor te steken.

Op de persconferentie ter voorbereiding van de bekerwedstrijd tegen Vannes Olympique reageerde Pochettino openlijk op de geruchten rond Mbappé, die al akkoord zou zijn met Real Madrid. "De club wil dat hij hier nog lang blijft, het is duidelijk dat wij dat ook willen. Het is tussen Kylian en ons. We hopen nog jarenlang op hetzelfde niveau met elkaar te blijven presteren."

Mbappé maakte in 2017 de overstap van AS Monaco naar Paris Saint-Germain, waar hij zijn handtekening zette onder een vijfjarig contract. De Fransman ontwikkelde zich in de hoofdstad van megatalent tot een van de beste spelers ter wereld. Tijdens de uitreiking van de Globe Soccer-awards werd hij eind vorige maand nog verkozen tot de allerbeste van 2021.

Real Madrid hoopt zich met Mbappé te verzekeren van een zonnige toekomst. De aanvaller moet komend seizoen een droomvoorhoede gaan vormen met landgenoot Karim Benzema en de Braziliaanse ster Viniciús Junior.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen