Relletje in Monaco: spelers woest na ontslag Kovac

2 januari 2021, 10:01

De spelersgroep van AS Monaco is woest op de clubleiding. Op nieuwjaarsdag besloten de bewindslieden trainer Niko Kovac te ontslaan, maar daar zijn de spelers het niet mee eens. Myron Boadu en zijn ploeggenoten hadden gehoopt dat Kovac langer de tijd zou krijgen om het dolende Monaco te helpen om weer op te staan.

Dat schrijf L'Équipe De Franse krant weet dat spelers zich niet kunnen vinden in het ontslag van Kovac, van wie werd gezegd dat hij de grip op zijn spelers was verloren. Dat bleek echter niet het geval: de selectie had een uitstekende band met de Kroaat en vertrouwen dat hij het negatieve sentiment kon gaan keren. Daarvoor kreeg hij echter niet de kans.

Spelers van AS Monaco leggen de schuld bij technisch directeur Paul Mitchell. Afgelopen seizoen streed Monaco nog volop mee om de Franse landstitel, maar na het uitblijven van zomerse transfers werd dat voor dit seizoen onmogelijk gemaakt. De Zuid-Franse club is momenteel keihard aan het knokken om volgend seizoen Europees voetbal te spelen.

Monaco staat namelijk op de teleurstellende zesde plaats in de Ligue 1. Het gat met nummer vier Stade Rennes bedraagt echter slechts twee punten. Koploper Paris Saint-Germain is wél uit het zicht verdwenen. De Franse grootmacht heeft liefst zeventien punten meer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen