'Tuchel wil Lukaku uit selectie zetten voor topper'

2 januari 2021, 08:55   Bijgewerkt: 2 januari 2021, 09:03

Recordaankoop Romelu Lukaku ontbreekt zondag mogelijk in de wedstrijdselectie van Chelsea, dat het opneemt tegen mede-titelkandidaat Liverpool. Dat melden onder meer de Daily Telegraph en The Guardian. De spits heeft zich na zijn uitspraken van afgelopen week onmogelijk gemaakt bij zijn trainer Thomas Tuchel.

Lukaku haalde in een interview met Sky Sports indirect uit naar zijn trainer. De Belgische spits gaf aan spijt te hebben van zijn transfer van Inter naar Chelsea omdat hij het niet eens is met het systeem waarin hij moest spelen. Tuchel reageerde verrast op de uitspraken van de aanvaller. "Ik vind het niet leuk omdat het ruis veroorzaakt. Dat hebben we niet nodig."

Op zijn persconferentie gaf Tuchel aan een gesprek aan te gaan met zijn spits. Achter geslote deuren is dat inmiddels gebeurd. De conclusie is hard: Lukaku ontbreekt mogelijk in de wedstrijdselectie tegen Liverpool. Dat zou pijnlijk zijn, wat enkele maanden geleden betaalden de Londenaren nog een recordbedrag van 115 miljoen euro voor de aanvaller.

Chelsea bezet de tweede plaats in de Premier League, maar heeft een forse achterstand op koploper Manchester City. Bij een zege brengt Chelsea het gat terug tot vijf punten. Liverpool heeft een punt minder dan The Blues, maar heeft nog wel een extra wedstrijd tegoed.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen