Uitdaging KNVB: Emmen-speler Hardeveld gaat met vierde official

1 januari 2021, 21:03

FC Emmen-speler Jeff Hardeveld lijkt de KNVB voor een lastige situatie te stellen. De verdediger maakt via Instagram namelijk bekend een relatie te hebben met Shona Shukrula. Shukrula werkt voor de KNVB als scheidsrechter en komt regelmatig in actie als vierde official in wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, de competitie waar ook Hardeveld in actief is.

De 30-jarige Shukrula is al meer dan tien jaar scheidrechter bij de KNVB en ambieert een rol als scheidsrechter in het Nederlandse profvoetbal. Sinds enkele jaren is ze actief als FIFA-scheidsrechter en al anderhalf jaar lang fungeert ze als vierde official bij KKD-wedstrijden. Aan het begin van dit seizoen stond ze zelfs ingedeeld op een wedstrijd van Emmen tegen Eindhoven, waarin ook Hardeveld meedeed en rood pakte. 

Als vierde official is dat wellicht nog niet zo'n groot probleem, maar het maakt de stap naar assistent-scheidsrechter of scheidrechter wel gecompliceerd. Daarom zal de KNVB na moeten denken over oplossingen voor dat eventuele probleem. Hardeveld komt de laatste maanden sowieso niet veel meer aan bod bij FC Emmen. De verdediger staat op slechts vier wedstrijden dit seizoen.

Hardeveld komt uit de jeugd van Feyenoord, maar brak door bij FC Utrecht. Later verkaste hij naar Heracles Almelo en ging zijn loopbaan alleen maar achteruit. Diverse zware knieblessures gooiden roet in het eten, waardoor hij nu bij FC Emmen onder contract staat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen