Massale corona-uitbraken bij Bayern, Atlético, Granada en Getafe

1 januari 2021, 18:24   Bijgewerkt: 1 januari 2021, 19:13

Nog altijd wordt het voetbal in de greep gehouden door het coronavirus. Afgelopen week bleek dat er een flinke uitbraak was bij bijvoorbeeld FC Barcelona, dat meer dan tien positieve gevallen heeft en nu blijken ook andere topclubs geteisterd door het virus. Onder meer Bayern München en Atlético Madrid zien veel spelers wegvallen door een positieve test.

Terwijl Bayern München zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft, heeft het de eerste training van het nieuwe jaar al af moeten gelasten. Bij een testronde werden Manuel Neuer, Corentin Tolisso, Omar Richerds positief getest en ook assistent-trainer Dino Toppmöller heeft het virus onder de leden. Om een Barcelona-scenario te voorkomen, heeft de club dus besloten de training eruit te gooien.

Bayern speelt volgende week vrijdag pas weer de eerste wedstrijd, waardoor het hoopt deze positief geteste spelers op tijd terug te hebben. Dat geldt echter niet voor Atlético Madrid, dat zondag thuis speelt tegen Rayo Vallecano. Koke, Antoine Griezmann, Héctor Herrera en Joao Felix zijn positief getest, evenals de hoofcoach Diego Simeone.

Er zijn echter nog meer Spaanse clubs die momenteel onder druk staan van het virus. Zo is er ook een flinke corona-uitbraak bij het in sportieve nood verkerende Getafe en bij Granada. Bij Barcelona lijken de eerste spelers juist weer terug te keren van een besmetting. Samuel Umtiti is namelijk negatief getest, waardoor hij weer inzetbaar is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen