Heldenrol Sánchez ontsierd door nieuwe ineenstorting supporter

1 januari 2021, 17:59

Tottenham Hotspur is het nieuwe jaar goed begonnen. In de eerste wedstrijd van 2022 won het met 0-1 van laagvlieger Watford door een doelpunt diep in blessuretijd van Davinson Sánchez. Daarmee voorkomt het dat het voor de derde keer in de laatste vier Premier League-wedstrijden gelijkspeelt. Toch werd het resultaat volledig overschaduwd door een ongeval op de tribune, waarbij wéér een supporter onwel werd.

Steven Bergwijn kampt nog altijd met een blessure en was zodoende wederom niet van de partij. De aanval bestond daarom uit Heung-Min Son, Lucas Moura en de opgeleefde Harry Kane. De superspits wist dit seizoen het net amper te vinden en stond tot voor kort op slechts twee treffers. De laatste weken lijkt Kane zijn vorm echter weer terug te hebben gevonden met goals tegen Southampton en Crystal Palace.

Tegen Watford lukte het hem daarentegen niet om die lijn voort te zetten. Tottenham was duidelijk de betere ploeg en kwam ook tot de beste kansen. Bij Watford stond voormalig speler van FC Dordrecht William Troost-Ekong in de basis en net als oud-Ajacied Sánchez maakte hij een solide indruk achterin. Net voor het einde moest het duel kort worden stilgelegd doordat een supporter in het publiek onwel werd. De medische staf snelde erop af en handelde snel. De fan is inmiddels met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De wedstrijd werd na enkele minuten weer hervat en diep in de blessuretijd kopte Sánchez alsnog de winnende binnen uit een vrije trap. Door de zege profiteert Tottenham van de nederlaag van Arsenal eerder deze zaterdag. Met twee wedstrijden minder staat het nu twee punten achter op de grote rivaal, die momenteel plek vier in handen heeft. De vierde plek in de Premier League geeft recht op het felbegeerde Champions League-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen