Harde kern Inter reageert met spandoek op uitspraken Lukaku

31 december 2021, 17:55

De harde kern van Internazionale zit niet op een terugkeer van Romelu Lukaku te wachten. De 28-jarige spits onthulde donderdag in een interview dat hij spijt heeft van zijn vertrek bij de Italiaanse topclub. Lukaku maakte afgelopen zomer voor 115 miljoen euro de overstap naar Chelsea, waar hij de hoge verwachtingen vooralsnog niet weet waar te maken.

Met een spandoek hebben supporters van Inter gereageerd op de uitspraken van Lukaku. 'Het telt niet wie er in de regen wegrent, maar wie in de storm blijft. Doei Romelu', luidt de boodschap van de harde kern. In het interview met Sky Sport Italia vertelde Lukaku dat hij niet blij is met zijn situatie bij Chelsea en de manier waarop hij bij Inter is vertrokken betreurt.

"Ik denk dat dit het juiste moment is om daarover te spreken. Ik heb altijd gezegd dat Inter in mijn hart zit en ik hoop oprecht dat ik op een dag terugkeer. Ik ben verliefd op de Italië. Aan de supporters van Inter wil ik mijn excuses willen aanbieden, want ik had het anders moeten aanpakken. Ik had het eerst met jullie moeten communiceren, want de dingen die jullie voor mij, mijn familie, mijn moeder en mijn zoon hebben gedaan, zullen me altijd bijblijven", zei hij onder meer.

Thomas Tuchel, trainer van Lukaku bij Chelsea, gaf vrijdag aan niet blij te zijn met de uitspraken van de Belgische spits. "Laat ik eerlijk zijn: ik baal ervan omdat het onrust brengt, die we niet kunnen gebruiken en niet nodig hebben", stelde de trainer. "Het is bovendien gemakkelijk om deze uitspraken uit hun context te halen. Dus nee, natuurlijk vind ik zijn uitspraken niet leuk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen