"Haye kan alle clubs net onder top van de Eredivisie aan"

"Haye kan alle clubs net onder top van de Eredivisie aan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 december 2021 – De kans is groot dat Thom Haye bezig is aan zijn laatste maanden in dienst van NAC Breda. Zijn maatje Sydney van Hooijdonk denkt dat de spelmaker klaar is voor een stap hogerop.

Haye maakt dit seizoen veel indruk in het shirt van NAC, maar de kans is klein dat de middenvelder ook na dit in het Rat Verlegh Stadion is te bewonderen. De 26-jarige Haye legde onlangs een aanbieding om zijn contract te verlengen naast zich neer, waardoor een zomers vertrek in het verschiet ligt.

Het zou zelfs kunnen dat Haye al in januari vertrekt bij NAC, daar de spelmaker er bij veel clubs goed op staat. Van Hooijdonk hoopt dat de speler en club niet volgende maand al uit elkaar gaan. "Ik hoop dat hij het seizoen bij NAC afmaakt. Tenzij er een club op zijn pad komt die hij onmogelijk kan afwijzen", aldus Van Hooijdonk tegenover BN De Stem.

Dat het plafond van Haye niet in de Keuken Kampioen Divisie ligt, is voor Van Hooijdonk wel duidelijk. "Alle clubs net onder top van de Eredivisie kan hij aan: Vitesse, FC Twente en FC Utrecht. Maar ik weet ook dat Thom gek is van het leven in Italië", zegt de speler van Bologna, die de Italiaanse club tijdelijk lijkt te gaan verlaten.

Reacties

gerelateerd