Diemers kan naar Duitsland, Feyenoord werkt (nog) niet mee

31 december 2021, 12:49

Mark Diemers (28) heeft de mogelijkheid om Feyenoord op korte termijn te verlaten. De overbodige middenvelder stond al langer op de nominatie om te vertrekken uit Rotterdam-Zuid, maar door zijn blessure in de zomer kwam het nog niet tot een vertrek. Ditmaal heeft Hannover 96 zich officieel gemeld voor de geboren Leeuwarder.

Dat meldt Voetbal International. Daarbij gaat het volgens het medium wat de Duitsers betreft om een huurovergang. Hoewel het slechts de nummer vijftien (!) van de 2. Bundesliga betreft, lijkt de voetballer zelf wel open te staan voor een gang naar Duitsland. Hij zou zelfs al op bezoek zijn geweest in Hannover.

Volgens Feyenoord Transfermarkt laten de Rotterdammers Diemers vooralsnog niet gaan, ook omdat coach Arne Slot de middenvelder niet kwijt wil. Hoewel de voormalig Fortuna-speler zeker geen basiskracht is in De Kuip, is hij wel een van de weinige middenvelders met ervaring die hij achter de hand heeft. 'Momenteel onderhandelen beide partijen over de (financiële) voorwaarden. Zodra Feyenoord akkoord is, vertrekt Diemers naar Duitsland', aldus VI, dat verwacht dat het gebeurt voor het trainingskamp naar Jerez de la Frontera.

Lees ookHoe technisch directeur Arnesen Feyenoord naar zijn hand zette

Diemers kwam in de zomer van 2020 over van Fortuna Sittard. In de strijd om de middenvelder werd FC Groningen met veel moeite afgetroefd en kwam er een achteraf aardig hoge transfersom op tafel. Eerder speelde Diemers voor onder meer FC Utrecht, De Graafschap en SC Cambuur. Het kan derhalve zijn eerste buitenslandse club worden: eerder lekte uit dat hij graag over de landsgrenzen wil. Sparta Rotterdam werd om die reden onder meer afgewezen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen