Twee concurrenten afwezig, maar Van de Beek speelt weer niet

30 december 2021, 21:43

Donny van de Beek heeft ook in de laatste wedstrijd van 2021 geen basisplaats bij Manchester United. De 24-jarige middenvelder begint het duel met Burnley vanaf de bank.

Door de afwezigheid van Paul Pogba en Bruno Fernandes mocht Van de Beek hopen op een basisplaats, maar wederom moet hij genoegen nemen met een reserveplek. Ralf Rangnick geeft net als zijn voorganger Ole Gunnar Solskjaer de voorkeur aan andere middenvelders.

Van de Beek, die anderhalf jaar geleden voor 39 miljoen euro overkam van Ajax, kwam dit seizoen nog maar nauwelijks in actie voor Manchester United. In de Premier League staat zijn teller op slechts 67 minuten, verdeeld over zeven wedstrijden.

Het gebrek aan speeltijd zou ertoe kunnen leiden dat Van de Beek in januari vertrekt bij Manchester United. De middenvelder hoopte dat de trainerswissel tot meer speelminuten zou leiden, maar zijn situatie is hetzelfde gebleven. De voorbije maanden is Van de Beek met onder meer Everton en Wolverhampton Wanderers in verband gebracht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen