Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lukaku openhartig: "Ik ben niet gelukkig met mijn situatie"

Lukaku openhartig: "Ik ben niet gelukkig met mijn situatie"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 december 2021 – Romelu Lukaku heeft zijn ongenoegen geuit over zijn situatie bij Chelsea. De 28-jarige spits kwam afgelopen zomer voor 115 miljoen euro over van Internazionale, maar is op Stamford Bridge niet onbetwist.

Mede door een coronabesmetting en blessureleed speelde Lukaku dit seizoen nog maar achttien wedstrijden voor Chelsea, waarvan twaalf als basisspeler. "Ik ben niet gelukkig met mijn situatie, maar dat is normaal. De trainer heeft voor een ander systeem gekozen, maar ik ben een harde werker, professioneel en zal niet opgeven", aldus Lukaku tegen Sky Sport Italia.

Lukaku betreurt de manier waarop hij afgelopen zomer vertrok bij Inter. "Ik denk dat dit het juiste moment is om daarover te spreken. Ik heb altijd gezegd dat Inter in mijn hart zit en ik hoop oprecht dat ik op een dag terugkeer. Ik ben verliefd op de Italië. Aan de supporters van Inter wil ik mijn excuses willen aanbieden, want ik had het anders moeten aanpakken. Ik had het eerst met jullie moeten communiceren, want de dingen die jullie voor mij, mijn familie, mijn moeder en mijn zoon hebben gedaan, zullen me altijd bijblijven."

Hoewel Lukaku de hoge verwachtingen in Londen nog niet heeft kunnen waarmaken, was hij de laatste wedstrijden wel belangrijk voor Chelsea. Op Boxing Day maakte hij een belangrijk doelpunt tegen Aston Villa (1-3) en ook tegen Brighton & Hove Albion (1-1) was hij trefzeker.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd