Fabrizio Romano ontkent opvallende geruchten rond Memphis

30 december 2021, 16:55

Fabrizio Romano heeft de geruchten dat Álvaro Morata in beeld is bij FC Barcelona bevestigd. Onder meer AS onthulde eerder deze donderdag dat de Catalaanse club geïnteresseerd is in de diensten van de 29-jarige aanvaller. Daarbij werd gemeld dat Memphis Depay mogelijk wordt betrokken in een deal met Juventus, maar dat wordt weer ontkend door 's werelds meest bekende transferspecialist.

Romano schrijft op Twitter dat Barcelona de belangstelling voor Morata kenbaar heeft gemaakt bij Juventus. De onderhandelingen zijn echter (nog) niet in een vergevorderd stadium. Het lijkt er bovendien op dat het sluiten van een deal een lastig verhaal wordt. Morata is bij Juventus niet helemaal onbetwist, maar komt wel regelmatig aan spelen toe. Dit seizoen kwam hij in veertien van de negentien competitiewedstrijden als basisspeler in actie. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten.

Zoals het nu staat, schrijft Romano, zullen ook Ousmane Dembélé en Matthijs de Ligt niet worden betrokken in een eventuele deal tussen Barcelona en Juventus. Dembélé beschikt over een aflopend contract en lijkt, als hij in januari niet wordt verkocht, komende zomer gratis de deur uit te lopen. De Ligt zou in 2022 ook zomaar een transfer kunnen maken. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de centrumverdediger, liet zich onlangs ontvallen dat De Ligt is voor de volgende stap in zijn carrière.

Barcelona maakte deze week de komst van Ferran Torres bekend. De 21-jarige aanvaller kwam voor naar verluidt 55 miljoen euro (plus tien miljoen euro aan variabelen) over van Manchester City. Met Torres lijken de Catalanen nog niet klaar op de transfermarkt. Xavi zou graag zien dat er nog een aanvaller aan zijn selectie wordt toegevoegd. Mocht Barça zich versterken met Morata of een andere spits, dan lijkt een vertrek van Luuk de Jong onvermijdelijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen