'Barcelona zet Memphis in als ruilmiddel voor gewenste spits'

30 december 2021, 16:54

Het nieuws rondom FC Barcelona komt deze week met bakken uit de hemel. De club is op zoek naar een nieuwe scorende spits en is daarbij uitgekomen bij Alvaro Morata. De spits wordt momenteel door Juventus gehuurd van Atlético Madrid, waardoor een soort driehoeksruil plaats moet vinden. Daarin zijn ook Antoine Griezmann en Memphis Depay betrokken.

Atlético wil Griezmann namelijk graag definitief overnemen van Barcelona, want ook hij is momenteel verhuurd. Bij de driehoeksruil zou Memphis als ruilmiddel fungeren en de overstap naar Juventus maken. Barcelona haalt daarmee op zijn beurt Alvaro Morata binnen, terwijl Griezmann dan definitief terugkeert bij Atlético Madrid.

Dit nieuws wordt door diverse bronnen gemeld. Goal, AS, Juventus-watcher Romeo Agresti en journalist van Sportitalia Daniel Lungo maken melding van de spectaculaire plannen van de drie clubs. De vraag is enerzijds of alle spelers openstaan voor een vertrek en daarnaast zullen de clubs nog moeten onderhandelen over eventueel gemoeide bedragen, gezien de drie spelers verschillen in waarde.

AS meldt daarentegen dat ook oud-Ajacied Arek Milik in beeld is om eventueel Morata op te volgen bij een vertrek. Juventus draait dit seizoen niet al te best en staat momenteel op de vijfde plek in de competitie. Daarom staat het ervoor open om actief deel te nemen aan het transfercircuit komende periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen