Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Terry zet nieuwe stap in trainersloopbaan en keert terug in Londen

Terry zet nieuwe stap in trainersloopbaan en keert terug in Londen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 december 2021 – John Terry gaat in het nieuwe jaar aan de slag voor de jeugdopleiding van Chelsea. De Engelse grootmacht laat via de officiële kanalen weten dat de oud-profvoetballer de talenten van de club gaat ondersteunen in hun ontwikkeling. Terry speelde zelf ook in de jeugd van Chelsea.

De komende tijd gaat Terry van alles doen op het Cobham Training Centre. Chelsea laat namelijk weten dat de voormalig centrumverdediger op het veld zal staan, zal deelnemen aan het overleg van de trainers, als mentor van spelers zal fungeren en helpt in gesprekken met ouders. Chelsea geeft Terry ook de mogelijkheid om bij andere clubs ervaring op te doen.

"We zijn verheugd om John in deze rol te verwelkomen", aldus hoofd jeugdopleiding Neil Bath op de clubwebsite. "Het spreekt voor zich dat de ervaring van John als speler en assistent-trainer in de Premier League van onschatbare waarde zal zijn. Hij zal een geweldige mentor voor spelers zijn en een fantastische aanwinst voor onze staf. We kunnen niet wachten tot hij aan de slag gaat."

Terry kwam zelf op 14-jarige leeftijd naar Chelsea en speelde uiteindelijk 717 wedstrijden in de hoofdmacht van de Londenaren. Meer dan vijfhonderd keer droeg hij daarbij ook nog eens de aanvoerdersband. Terry pakte zeventien prijzen met de club en sloot zijn loopbaan in 2018 af bij Aston Villa. In Birmingham werkte hij daarna drie seizoenen als assistent-trainer. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd