'Serie A-revelatie wil niet met Arsenal praten en hoopt op Spurs'

29 december 2021, 15:35

Dusan Vlahovic gaat niet naar Arsenal. De club uit Londen had interesse in de spits van Fiorentina, die een geweldig jaar achter de rug heeft. Het management van de speler wil niet eens in gesprek gaan met de huidige nummer vier van de Premier League. Hij zet zijn carrière liever voort bij de topclubs uit Manchester of Tottenham Hotspur.

Dat weet transferexpert Gianluca di Marzio. Dit seizoen scoorde de Servische spits in twintig Serie A-duels zestien doelpunten. over het gehele kalenderjaar staat de teller op 33 treffers. De interesse in de aanvaller is dan ook niet heel gek. Veel clubs hengelen naar zijn handtekening, maar Arsenal zal dus verder moeten zoeken naar een nieuwe aanvalsleider. De club heeft met Pierre-Emerick Aubameyang een grote naam voor de spitspositie, maar hij ligt onder vuur en ontbrak in december meerdere keren bij de selectie.

"Zijn zaakwaarnemers willen niet eens met Arsenal praten. Ze zijn van mening dat Arsenal niet goed genoeg is voor hem en zijn carrière. Ze denken dat Tottenham, Manchester City of Manchester United beter zijn, waarbij eerstgenoemde favoriet is. Dat heeft te maken met trainer Antonio Conte. Daarnaast kan hij veel leren van Harry Kane", zegt Di Marzio in gesprek met Wettfreunde. Hij raadt de spits af om naar Manchester City te gaan. "Ik denk dat zijn kwaliteiten daar niet goed passen, met al die spelers die dan om hem heen bewegen."

Het contract van Vlahovic loopt in 2023 af in Florence, maar nu al is duidelijk dat hij niet wil verlengen. De spits heeft het gevoel dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Juventus was ook al in de markt voor de voetballer, maar financieel kan die club momenteel niet opboksen tegen de steenrijke Premier League-clubs. Daarom lijkt zijn toekomst in Engeland te liggen, al lijkt Arsenal geen enkele kans te maken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen