Uitstekend nieuws Memphis, Fati en Pedri bij FC Barcelona

28 december 2021, 23:12

Uitstekend nieuws voor Memphis Depay (27): de Nederlandse aanvaller heeft de training bij FC Barcelona dinsdag weer gedeeltelijk hervat. De multi-inzetbare voorhoedespeler kampte met een hamstringblessure en lag sinds begin december uit de roulatie, maar ligt op schema voor een comeback begin 2022. Ook Pedri en Ansu Fati maakten hun rentree op het trainingsveld.

Dat heeft de Catalaanse club bekend gemaakt via het clubkanaal. Dat is uitstekend nieuws voor de nummer zeven van Spanje, aangezien de ziekenboeg overvol zat en het drietal dit seizoen sterkhouders zijn binnen het elftal. Pedri trainde volledig mee, Fati en Memphis deden gedeeltelijk mee aan de training. Het is onwaarschijnlijk dat de aanvallers tegen Real Mallorca op 2 januari alweer bij de wedstrijdselectie zitten, voor Pedri is dat nog onduidelijk. Dat zou een meevaller zijn, aangezien er in Camp Nou momenteel een kleine corona-uitbraak gaande is.

Memphis speelde tot zijn blessures praktisch alle wedstrijden dit seizoen, mede door de vele blessures voorin van onder anderen Fati, Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite. In 21 wedstrijden kwam hij tot acht doelpunten, waarbij hij ook nog eens twee assists gaf. Met Ferran Torres kreeg de Nederlander vandaag officieel een nieuwe concurrent voor de tweede seizoenshelft.

Lees ookDit waren de beste Nederlanders in het buitenland in 2021

Verder is de return van Pedri en Fati ook geweldig nieuws voor Xavi, die beide spelers tot dusver nog niet kon gebruiken sinds hij aangesteld werd. Pedri kampt dit seizoen al met meerdere kleine blessures, maar lijkt wel volledig op de weg terug. Fati stond eerder heel lang aan de kant, maar kreeg voor de tweede keer een flinke terugval. Daardoor wordt het supertalent ditmaal heel rustig gebracht door de medische staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen