Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Transferperikelen Bergwijn niet de reden van afwezigheid

Transferperikelen Bergwijn niet de reden van afwezigheid

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 december 2021 – Steven Bergwijn (24) was dinsdagmiddag de opvallende afwezige bij een Premier League-wedstrijd van Tottenham Hotspur en daardoor kwam meteen de speculatie over een transfer op gang. Dat sprak manager Antonio Conte na het teleurstellende gelijkspel tegen Southampton (1-1) tegen: de voormalig PSV'er is geblesseerd.

Dat zei de Italiaanse coach desgevraagd in de Engelse pers. "Ja, Steven is geblesseerd geraakt in de wedstrijd tegen Crystal Palace. Hij kreeg last van zijn kuit", reageerde Conte over de afwezigheid van Bergwijn. Hij kwam een klein half uur voor het einde in de ploeg voor Harry Kane en maakte het duel op tweede kerstdag wel vol, maar hield dus ook serieuze klachten over aan dat optreden.

Conte kon derhalve geen gebruik maken van Bergwijn en zonder de Nederlander werden dinsdag dure punten verspeeld tegen de tien man van Southampton. En ook in de komende wedstrijden tegen Watford (Premier League) en Chelsea (League Cup) is de kans op speeltijd voor de Nederlander klein. "Ik denk niet dat hij dan kan spelen, nee. Hij kampt met spierblessures en dan heb je meer tijd nodig dan tien dagen of een week als hersteltijd", zei Conte.

Lees ook: Ein-de-lijk ontketende Kane voorkomt puntverlies Spurs niet

Met deze uitingen heeft de manager in elk geval de onrust over de transferperikelen van de aanvaller weggehaald. Bergwijn staat namelijk in de belangstelling van Ajax en Sevilla, maar Conte lijkt hem voorlopig niet te willen laten gaan. De Italiaan is namelijk onder de indruk van de laatste weken van de buitenspeler en denkt hem in de tweede seizoenshelft veelvuldig te gaan gebruiken. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd