Spaanse interesse kan Van Gaal-aankoop uitkomst bieden

28 december 2021, 13:08   Bijgewerkt: 28 december 2021, 13:44

Sevilla hoopt Anthony Martial tijdelijk over te nemen van Manchester United, zo weet Sky Sports dinsdag te melden. De huidige nummer twee van La Liga heeft inmiddels een voorstel gedaan om de 26-jarige Franse aanvaller voor een half seizoen te huren.

Martial is bezig aan zijn zevende contractjaar bij Manchester United. In de zomer van 2015 werd de aanvaller op advies van Louis van Gaal voor zestig miljoen euro overgenomen van AS Monaco. Twee jaar geleden verlengde Martial zijn contract voor vijf seizoenen tot medio 2024, maar sindsdien komt hij minder aan spelen toe.

Het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer heeft niet geleid tot meer speeltijd voor Martial, waardoor de Fransman het hoog tijd vindt om zijn geluk elders te beproeven. Sevilla ziet wel wat in een samenwerking met de man die de afgelopen seizoenen 56 doelpunten in de Premier League maken. De Spaanse club heeft een voorstel gedaan om Martial te huren, zonder optie tot koop. United zou het eerste voorstel hebbe afgewezen.

Ralf Rangnick bevestigde onlangs dat Martial een vertrekwens heeft. "Hij heeft me uitgelegd dat hij het gevoel heeft dat de tijd rijp is voor verandering. Dat kan ik begrijpen. Aan de andere kant moeten we rekening houden met de clubbelangen en de situatie waarin de club zich bevindt. We leven in een pandemie, zijn nog in drie competities actief en zijn zeer ambitieus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen