Onrust bij Ajax-tegenstander: routinier uit selectie gezet

28 december 2021, 09:45

Benfica kent een onrustige aanloop naar de topper tegen FC Porto van aankomende donderdag. Portugese media melden dat Pizzi na een ruzie met Jorge Jesus uit de selectie is gezet. Wat de trainer betreft wordt 32-jarige aanvallende middenvelder per direct op de transferlijst gezet.

Jesus is niet te spreken over de houding van Pizzi, die dit seizoen slechts mondjesmaat aan spelen toekomt. Nadat Benfica afgelopen donderdag in de beker werd uitgeschakeld door FC Porto (3-0) zou de bom zijn gebarsten. Jesus heeft Pizzi naar verluidt hoogstpersoonlijk uit de selectie gezet. Een opmerkelijk ontwikkeling, daar de ervaren Portugees een van de aanvoerders is.

Het is al langere tijd onrustig bij Benfica. Dat kan niet helemaal los worden gezien van de sportieve prestaties. De Portugese club overwinterde weliswaar in de Champions League (waarin Ajax in de achtste finale de tegenstander zal zijn), maar ligt al uit de beker en heeft in competitieverband een achterstand van vier punten op koplopers FC Porto en Sporting Portugal.

Benfica is in de eerste ronde van de knock-outfase de tegenstander van Ajax. De clubs komen elkaar op 23 februari (Estádio da Luz) en 15 maart (Johan Cruijff ArenA) tegen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen