Mundo Deportivo grapt: Ronaldo biedt zichzelf aan bij Barcelona

28 december 2021, 09:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opmerkelijk bericht uit Spanje, dat wel met een flink korreltje genomen moet worden. Volgens Mundo Deportivo heeft Cristiano Ronaldo zichzelf aangeboden bij FC Barcelona. De 36-jarige aanvaller van Manchester United zou enkele dagen geleden contact hebben opgenomen met Xavi en zijn zaakwaarnemer, Jorge Mendes, aan het werk hebben gezet om de levensvatbaarheid van de spectaculair transfer te onderzoeken.

De Spaanse krant rept over een 'bombazo del mercado', een bom op de transfermarkt. Goed om te weten is dat 28 december het Spaanse equivalent van 1 april is. Mundo Deportivo probeert zijn lezers dus waarschijnlijk in de maling te nemen. De voormalig ster van Real Madrid keerde afgelopen zomer terug naar Manchester United, maar zou volgens het medium niet te spreken zijn over de gang van zaken op Old Trafford. De Engelse club lijkt geen serieuze rol van betekenis te gaan spelen in de strijd om de Engelse titel en is bovendien niet een van de favorieten voor de eindzege in de Champions League.

De krant schrijft dat Lionel Messi via Gerárd Pique inmiddels op de hoogte is gebracht van de plannen van zijn eeuwige rivaal. De verdediger van Barcelona zou de zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or, die Barcelona afgelopen zomer inruilde voor Paris Saint-Germain, zelfs hebben gevraagd of hij zijn huis wil verhuren aan Ronaldo. "Als je voor de Gouden Ballen zorgt en er geen meeneemt, is dat geen probleem", zou een verraste Messi op het bijzondere verzoek hebben gereageerd.

Dat Barcelona in tegenstelling tot Manchester United geen Champions League-voetbal speelt, zou voor Ronaldo niet een obstakel zijn. Hij zou het juist wel zien zitten om in de Europa League spelen zodat hij een nieuwe prijs aan zijn palmares kan toevoegen, grapt de krant.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen