Wat wil Internazionale met De Vrij? Verkopen of verlengen?

27 december 2021, 22:23

Het moment dat Stefan de Vrij moet beslissen over zijn toekomst, komt in zicht. Het contract van de 29-jarige verdediger bij Internazionale heeft nog een looptijd van anderhalf jaar. Vooralsnog heeft de regerend kampioen van Italië geen haast om te onderhandelen met de oud-speler van Feyenoord.

Volgens geruchtenmedium Calciomercato staan de gesprekken op stand-by. Inter is weliswaar tevreden over de prestaties van De Vrij, maar contractverlenging heeft op dit moment geen prioriteit. De club wil eerst de markt beter in kaart brengen, voordat het actie onderneemt.

De Vrij kwam in 2018 transfervrij over van Lazio. Met dat in het achterhoofd zou Inter komende zomer ook kunnen beslissen om De Vrij te verkopen en zo een mooie winst te boeken. De Italianen kunnen dat goed gebruiken om de begroting onder controle te houden. 'Als er een bod van maar liefst twintig miljoen euro binnenkomt, dan zal Inter dat overwegen. Met als doel om met dat geld de Braziliaan Bremer van Torino te halen', schrijft het hiervoor genoemde medium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen