'Spaanse grootmacht meldt zich bij Raiola voor Gravenberch'

27 december 2021, 17:56

Ryan Gravenberch kan een stap maken naar een van de grootste clubs ter wereld. Real Madrid heeft zich volgens Mundo Deportivo gemeld bij het management van de middenvelder, wiens belangen worden behartigd door Mino Raiola. Gravenberch moet de opvolger worden van de oudere krachten.

Gravenberch moet in 2022 naar Madrid komen en zo het stokje overnemen van Luka Modric en Toni Kroos. Vooral eerstgenoemde heeft binnenkort een vervanger nodig, want de Kroaat is al 36 jaar oud. Kroos viert op 4 januari zijn 32ste verjaardag. Real Madrid ziet in Gravenberch een speler die in de voetsporen kan treden van het ijzersterke duo op het middenveld.

Lees ook: Ajax en Leipzig akkoord over transfer Brobbey

Raiola gaf eerder deze maand aan dat de contractonderhandelingen tussen Gravenberch en Ajax stilliggen. De middenvelder heeft nog een verbintenis tot 2023 in Amsterdam en zal komende zomer dus moeten worden verkocht om een transfervrij vertrek te voorkomen. Eerder gebeurde dat al met Brian Brobbey en komende zomer vertrekken waarschijnlijk André Onana en Noussair Mazraoui gratis.

Niet alleen Real Madrid is in de markt voor de middenvelder, die in beeld is omdat Paul Pogba waarschijnlijk niet naar Madrid komt. De negentienjarige Gravenberch wordt ook begeerd door Liverpool.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen