'Celtic en Rangers azen op handtekening transfervrije Gudmundsson'

27 december 2021, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Albert Gudmundsson beschikt bij AZ over een in de zomer aflopend contract en mag vanaf januari dus met geïnteresserde clubs gaan praten. Volgens The Telegraph zitten daar in ieder geval al twee grote clubs bij.

Celtic en Rangers FC zouden in de IJslandse aanvaller namelijk een gewenste versterking zien. De Schotse grootmachten zouden in de AZ'er de ideale zomerversterking zien, vooral vanwege zijn multifunctionaliteit. Gudmundsson kan namelijk op meerdere posities uit de voeten, zo heeft hij in Alkmaar laten zien. Bij AZ heeft de IJslands international al op tien, op de flanken en in de spits gespeeld.

Gudmundsson verruilde in 2018 PSV voor een avontuur in Alkmaar. Daar was de oud-jeugdspeler van sc Heerenveen niet altijd onomstreden basisspeler, maar de afgelopen seizoenen maakt hij steeds vaker deel uit van de basisopstelling van de Alkmaarders. De laatste tijd is hij zijn plek echter verloren, waardoor hij hardop denkt aan een vertrek uit Noord-Holland.

Lees ook: 'Ontevreden Gudmundsson tijdelijk uit selectie AZ gezet'

AZ zou nog steeds door willen met Gudmundsson. De onderhandelingen over een nieuw contract zijn door de speler echter zelf stopgezet, zo vertelde hij onlangs aan Noordhollands Dagblad. "Het is nu even stil. Of we na de winterstop verder gaan praten? Misschien wel. Ik weet het op dit moment niet. Ik heb de deur in ieder geval nog niet op slot gedaan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen