'Diemers negeert Eredivisie-kelder en wil naar buitenland'

27 december 2021, 13:14   Bijgewerkt: 27 december 2021, 13:21

Mark Diemers hoopt deze winterstop de overstap te maken naar het buitenland. De 28-jarige middenvelder was afgelopen seizoen nog geregeld basisspeler bij de Rotterdammers, maar kwakkelde dit seizoen vooral met blessures en is voorbijgestreefd in de pikorde. Ook een binnenlandse transfer behoorde tot de mogelijkheden.

Dat heeft Diemers echter al snel uit zijn hoofd gezet, weet het Algemeen Dagblad. Sparta hoopte de middenvelder een transfer van Rotterdam-Zuid naar Rotterdam-West te laten maken, maar dat ziet Diemers zelf niet zitten. Hij verkocht de laagvlieger in de Eredivisie onlangs een 'nee'. De middenvelder ligt nog tot de zomer van 2023 vast in de Kuip.

Diemers geeft zelf echter de voorkeur aan het buitenland. De middenvelder kon afgelopen zomer al verkassen naar een club over de grenzen. Griekse en Duitse clubs hoopten hem te strikken, maar een blessure aan zijn knie gooide roet in het eten. Onlangs maakte de middenvelder zijn rentree, maar hij moet veel middenvelders voor zich dulden op het middenveld.

Diemers verkaste vorig jaar zomer van Fortuna Sittard naar Feyenoord, waar hij onder Dick Advocaat nog vaak basisspeler was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen