Rangnick bevestigt transferwens Martial: "Valt wel te begrijpen"

27 december 2021, 09:15

Anthony Martial wil na zeven jaar vertrekken bij Manchester United. De Franse aanvaller heeft met interim-trainer Ralf Rangnick gesproken over zijn toekomst op Old Trafford. Martial heeft een officieel transferverzoek ingediend, maar volgens zijn coach zijn er nog geen clubs die zich hebben gemeld.

De Duitser ging recentelijk het gesprek aan met Martial, nadat de zaakwaarnemer van de 26-jarige linksbuiten eerder deze maand al liet weten dat de Frans international in januari wilde uitkijken naar een ander avontuur. "We hebben uitgebreid met elkaar gesproken", vertelt Rangnick aan The Manchester Evening News.

"Hij heeft me verteld dat hij nu in zijn zevende seizoen bij United zit en dat hij het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging", vervolgt de oud-trainer van RB Leipzig en Schalke 04. "Dat valt wel te begrijpen, maar we moeten ook oog houden voor de situatie van de club. We leven in pandemietijd, we doen nog mee in drie competities en we willen zo succesvol mogelijk zijn."

Lees ook: "Miljoenenimpuls Newcastle uitstekend nieuws Van de Beek"

Een bod is er echter nog niet op hem uitgebracht. Rangnick: "Zover ik weet is die niet binnengekomen. Zoals de zaken er nu voorstaan, zal hij gewoon blijven." Manchester United betaalde in de zomer van 2015 zestig miljoen euro voor Martial. De rappe aanvaller komt dit seizoen echter nauwelijks meer aan spelen toe. In de Premier League begon hij pas twee keer in de basis. Maandagavond gaat de ploeg op bezoek bij Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen