Bonucci waarschuwt opponent Ronaldo: "Hij gaat klappen krijgen"

Bonucci waarschuwt opponent Ronaldo: "Hij gaat klappen krijgen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 december 2021 – Leonardo Bonucci heeft voormalig ploeggenoot Cristiano Ronaldo alvast gewaarschuwd. De verdediger heeft de spits van Manchester United verteld dat hij 'pijn gaat lijden' als het tot een ontmoeting komt tussen Italië en Portugal in de play-offs voor het WK van volgend jaar in Qatar.

Italië en Portugal moeten beiden het WK via een omweg, de play-offs, zien te halen. De ploegen eindigden namelijk allebei tweede in de kwalificatie en krijgen een laatste kans om een ticket voor de mondiale eindronde te verdienen. In een mogelijke finale van die play-offs zouden Italië en Portugal zomaar tegenover elkaar kunnen staan. Bonucci vertelt Ronaldo alvast wat hij kan verwachten. "Ik heb wel wat van Ronaldo gehoord", zo begint Bonucci desgevraagd in gesprek met RAI Sport.

"We gaan zien wat er op het veld gaat gebeuren. Cristiano weet dat hij klappen gaat krijgen", knipoogt Bonucci, die tussen zijn Juventus-periodes door kort het shirt van AC Milan om de schouders droeg. Hoewel de Italianen afgelopen zomer Europees kampioen werden, moet de ploeg dus nog vol aan de bak om het WK te halen. Bonucci: "We weten dat we wat bijzonders gepresteerd hebben."

Lees ook: Play-offs WK-voetbal: Portugal of Italië mist eindronde

"Dat moeten we opzij zetten en we gaan ons focussen op het duel met Noord-Macedonië in maart", vervolgt hij. "Ik wil mijn kinderen een WK cadeau geven. Ze hebben Italië nog niet op een WK zien spelen", besluit hij. Wat in ieder geval vast staat: Italië en Portugal kunnen niet beiden naar Qatar, omdat ze dus zijn ingedeeld in dezelfde play-off-groep. We gaan in Qatar dus mogelijk Cristiano Ronaldo óf de Europees Kampioen missen.

Reacties

gerelateerd