Prachtige Van Gaal-anekdote: "Toen sloeg hij zo de training over"

Prachtige Van Gaal-anekdote: "Toen sloeg hij zo de training over"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 december 2021 – Jens Keller was vroeger profvoetballer in Duitsland en werd later hoofdtrainer van diverse Duitse clubs. De ex-trainer van Schalke 04 vertelde in een interview met Sport1 een mooie anekdote over zijn ontmoeting met Louis van Gaal in de periode bij Manchester United. "Het was een ongelofelijke ervaring."

Keller kwam in contact via zijn zaakwaarnemer, die Van Gaal nog kende uit zijn periode bij Bayern München. Zo hadden zij een afspraak gemaakt dat Keller op bezoek mocht komen bij Manchester United. "Hij had alles tot in de puntjes voorbereid en was super respectvol tegenover mij. Ik heb echt een ongelofelijk leuke week gehad. Na een wedstrijd dronken we wat in zijn box en daarna bracht bij me ook nog naar huis."

"Toen ik de volgende dag naar de training van Manchester United ging, gebeurde er iets heel bijzonders. Van Gaal ging net voor de training naast mij staan en vroeg of ik de training wilde kijken, of met hem over voetbal wilde praten. Dat was uiteraard geen lastige keuze voor mij en toen gaf hij zijn assistenten de opdracht op de training over te nemen. Hij sloeg de training over speciaal voor mij."

Lees ook: Louis van Gaal krijgt eigen bioscoopfilm in 2022

"We hebben twee uur lang over voetbal gepraat en ik was heel erg onder de indruk van dit mooie gebaar. Weliswaar hadden de reserves een hersteltraining, maar toch was het heel bijzonder dat hij dit zomaar deed. Van buitenaf lijkt hij niet zo benaderbaar, maar het is echt een geweldig persoon." Zo heeft Van Gaal een onuitwisbare indruk achtergelaten op Keller. "Ik zal hem nooit vergeten."

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd