Volgende afgelasting in PL, 'Arsenal doet zaken met Mourinho'

26 december 2021, 21:17

Terwijl corona maar blijft inhakken op de Premier League-kalender, blijft de competitie volharden in de poging het publiek tijdens de feestdagen te vermaken. Boxing Day viel half in het water door drie afgelaste wedstrijden en ook de volgende speelronde ligt alweer onder vuur. Met Arsenal tegen Wolverhampton Wanderers is de tweede wedstrijd die dag alweer afgelast.

Wolverhampton kampt momenteel met een corona-uitbraak, net als veel andere Premier League-clubs. Dat in combinatie met een aantal blessuregevallen, zorgde ervoor dat de club uitstel moest aanvragen, wat werd gehonoreerd door de competitieleiding. Verder ligt ook Leeds tegen Aston Villa er al uit, terwijl op Boxing Day Liverpool-Leeds, Wolverhampton-Watford en Burnley-Everton al niet doorgingen.

Interesse in Maitland-Niles

Verder was er ook nog ander nieuws te melden over Arsenal. Volgens Fabrizio Romano is AS Roma namelijk geïnteresseerd in de diensten van Ainsley Maitland-Niles. De Engelsman moet het dit seizoen doen met invalbeurten bij Arsenal en José Mourinho zou hem dolgraag willen inlijven. Het gaat om een huurconstructie van een half jaar met een optie tot koop.

Roma wil de optie tot koop inzetten op tien miljoen euro, maar daar onderhandelen de twee partijen momenteel nog over. De speler zelf zou Arsenal graag willen verruilen met het oog op meer speeltijd. Maitland-Niles is momenteel 24 jaar oud en brak nooit helemaal door bij Arsenal. Vorig seizoen maakte hij een half jaar vlieguren bij West Bromwich Albion, waarvoor hij vijftien wedstrijden speelde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen