'PSG moet 100 miljoen euro binnenharken op transfermarkt'

26 december 2021, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain moet voor het einde van het seizoen voor honderd miljoen euro aan spelers verkopen om de financiële huishouding op orde te krijgen. L'Equipe denkt te weten welke spelers de club uit de Franse hoofdstad hoopt te slijten.

PSG dreigt over het huidige boekjaar een verlies van ongeveer tweehonderd miljoen euro te maken, dus zullen er spelers moeten worden verkocht. Technisch directeur Leonardo wacht de taak om de komende twee transferwindows de nodige transferinkomsten te genereren. Afgelopen zomer slaagde hij er alleen in Mitchel Bakker te verkopen. De linksback ging voor zeven miljoen euro naar Bayer Leverkusen.

Sergio Rico, Thilo Kehrer, Rafinha, Layvin Kurzawa, Abdou Diallo, Julian Draxler en Mauro Icardi zijn de spelers die op de nominatie staan om het Parc des Princes te verlaten. Voor Kehrer, Diallo, Draxler en Icardi hoopt PSG een mooi bedrag te toucheren. Van het zevental is Rafinha de speler die het dichtst bij een vertrek is. Hij staat op het punt om op huurbasis de overstap naar Real Sociedad te maken.

PSG had het verkoopprobleem kunnen voorkomen. Real Madrid wilde Kylian Mbappé afgelopen zomer voor liefst 170 miljoen euro (plus tien miljoen euro aan bonussen) overnemen, maar de koploper van de Ligue 1 liet zijn sterspeler niet gaan. Komende zomer maakt de Franse aanvaller mogelijk alsnog de overstap naar De Koninklijke, maar dan transfervrij. Mbappé beschikt namelijk over een contract dat na dit seizoen afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen