Fabrizio Romano zet streep door wintertransfer Danjuma

26 december 2021, 08:40

Arnaut Danjuma gaat Villarreal niet al na een half jaar verlaten, zo maakt transferspecialist Fabrizio Romano bekend. De 24-jarige vleugelaanvaller heeft zich de afgelopen maanden in de belangstelling gespeeld van enkele Europese grootmachten, waaronder Liverpool.

De ster van Danjuma is rijzende. Afgelopen zomer verkaste de Nederlandse aanvaller voor ruim twintig miljoen euro van AFC Bournemouth naar Villarreal. In Spaanse dienst heeft Danjuma weinig tijd nodig gehad om indruk te maken. In achttien officiële wedstrijden was hij goed voor negen doelpunten, waarvan vier in de Champions League. Bovendien was hij nog eens drie keer als aangever betrokken bij een treffer.

Danjuma loodste Villarreal onlangs naar de knock-outfase van de Champions League door in de laatste groepswedstrijd tegen Atalanta (2-3) twee keer te scoren. 'Hoe is het mogelijk dat de top van de Premier League hem niet heeft opgepikt? De Nederlandse aanvaller is waanzinnig, een complete speler. Hij is in staat om een team als Atalanta te verslaan, om United gek te maken en om van Villarreal een Champions League-ploeg te maken', schreef Marca toen over de voormalig speler van NEC en Club Brugge.

De uitstekende prestaties van Danjuma in het shirt van Villarreal zijn scouts van de Europese topclubs niet ontgaan. Onder meer Liverpool zou zeer geïnteresseerd zijn. Een terugkeer naar Engeland behoort tot de mogelijkheden voor Danjuma, maar het seizoen zal hij gewoon afmaken bij Villarreal. Op dit moment is de aanvaller niet in gesprek met andere clubs. 'He's staying', zo maakt Romano voorlopig een einde aan alle speculaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen