Aston Villa zonder positief geteste coach Gerrard het jaar uit

26 december 2021, 10:13   Bijgewerkt: 26 december 2021, 11:27

Een flinke tegenvaller voor Aston Villa: coach Steven Gerrard is positief getest op het coronavirus en zal de laatste wedstrijden van zijn ploeg in 2021 vanuit huis moeten bekijken.

Aston Villa neemt het zondag thuis op tegen Chelsea en gaat twee dagen later op bezoek bij Leeds United. Dat doet de ploeg dus zonder trainer Gerrard langs de zijlijn. Villa laat weten dat Gerrard meteen in zelf-isolatie is gegaan.

Sinds de aanstelling van Gerrard - die als opvolger van de ontslagen Dean Smith werd aangetrokken - gaat het een stuk beter met Aston Villa. De club uit Birmingham bevindt zich na zeventien wedstrijden in de Premier League op de tiende positie. De achterstand op nummer acht Wolverhampton is slechts drie punten. Aston Villa trapt het nieuwe jaar op 2 januari af met een uitwedstrijd bij Brentford. De verwachting is dat Gerrard dan weer van de partij kan zijn.

Lees ook: Coronavirus dwarsboomt Boxing Day in Premier League

In de Premier League kampen clubs met grote coronaproblemen. De afgelopen weken zijn al diverse duels op het hoogste Engelse niveau afgelast omdat teams geen competitieve selecties op de been konden brengen. Ook op Boxing Day (zondag) zijn al twee duels afgelast: Liverpool - Leeds en Wolves - Watford gaan niet door. De kans is groot dat ook in Engeland de stadions weer op slot gaan voor publiek: daarover doet de overheid binnenkort uitspraak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen