Kishna kreeg harde klappen van corona: "Kon bijna niks meer"

25 december 2021, 14:26

Ricardo Kishna is deze zomer zwaar getroffen door het coronavirus. De aanvaller van ADO Den Haag werd de laatste jaren al geteisterd door fysiek malheur en voegde met zijn besmetting een nieuw, pijnlijk hoofdstuk toe aan zijn periode vol pech.

In gesprek met de NOS vertelt de buitenspeler uitgebreid over zijn corona-infectie. "Ik bleef heel erg hoesten", vertelt de speler van ADO Den Haag. "Het sloeg op mijn longen en ik kreeg een longontsteking. Af en toe liep ik een rondje in de buurt. Dat was al een enorme opgave. Ik had nooit gedacht zo ziek te worden van het virus. Als topsporter en fitte jongen denk je een goede weerstand te hebben. Dat viel behoorlijk tegen. Ik kon bijna niks meer."

Ook door het coronavirus overwoog de aanvaller om een punt achter zijn carrière te zetten. De rechtspoot had veel knieblessures en sprak openlijk over de diepe dalen die hij beleefde. "Als ik met mijn mindere ervaringen een of twee mensen kan helpen, is dat al pure winst."

Kishna heeft de moeilijke periode inmiddels achter zich gelaten. In oktober maakte hij zijn langverwachte rentree namens ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie, een paar weken later tekende hij tegen FC Dordrecht voor zijn eerste doelpunt in 2.217 dagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen