'Terugkeer bankzitter Wijnaldum naar Engeland uitgesloten'

25 december 2021, 13:12

Er kan een streep door de terugkeer van Georginio Wijnaldum naar Engeland. De middenvelder van het Nederlands elftal is ongelukkig bij Paris Saint-Germain, waar hij momenteel een bijrol vervult. Hij werd in verband gebracht met een terugkeer naar de Premier League, maar dat is uitgesloten.

Dat meldt The Athletic. Liverpool werd de laatste weken genoemd als mogelijke bestemming in de winter. Die club verliet hij afgelopen zomer transfervrij voor een avontuur in de Ligue 1. Wijnaldum was bij Liverpool jarenlang basisspeler en won onder meer de landstitel en de Champions League, maar die status heeft hij niet mee kunnen nemen naar Frankrijk.

Omdat Liverpool er niet in is geslaagd om een vervanger voor Wijnaldum te vinden, leek een wintertransfer naar Anfield meer dan logisch. Dat gaat echter niet gebeuren volgens de Britse krant. Het is bovendien ook niet duidelijk fo Paris Saint-Germain mee wil werken aan een vertrek van de middenvelder, die momenteel vooral in de breedte van belang is.

De 31-jarige middenvelder kwam dit seizoen zestien keer in actie in de Franse competitie, maar daarvan stond hij slechts de helft in de basis. Hij was pas eenmaal trefzeker. In de Champions League staat zijn teller na vijf wedstrijden op twee goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen