Sombere Kerst Krul: voor tweede keer besmet met corona

25 december 2021, 10:35

Tim Krul viert Kerstmis dit jaar in quarantaine. De doelman van Norwich City is positief getest op het coronavirus en moet daardoor in zelfisolatie. Krul moet daardoor de Boxing Day-ontmoeting met subtopper Arsenal aan zich voorbij laten gaan en moet vrezen voor een langere absentie.

Dat maakt de sluitpost van Norwich en het Nederlands elftal bekend via zijn Instagram-account. 'Fijne Kerstdagen', begint hij in een bericht. 'Helaas ben ik opnieuw positief getest op COVID. Hopelijk kunnen we er in 2022 betere tijden van maken. Blijf veilig en gezond iedereen', sluit hij af. Het is de tweede keer dat Krul een infectie doormaakt.

Krul mist daardoor sowieso het thuisduel met Arsenal en ontbreekt ook dinsdag tegen Crystal Palace. Bovendien lijkt het uitgesloten dat hij op Nieuwjaarsdag kan aantreden tegen Leicester City. Het is een flinke domper voor de doelman, die dit seizoen vooralsnog alle wedstrijden in de Premier League in actie kwam namens de Engelse degradatiekandidaat.

Norwich bezet teleurstellend de laatste plaats in de Engelse Premier League en heeft slechts tien punten verzameld. Dat zijn er evenveel als Newcastle United, dat een beter doelsaldo heeft. De achterstand op de veilige nummer zeventien Watford bedraagt echter slechts drie punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen