Van Hooijdonk en Afellay wijzen beste speler van Eredivisie aan

25 december 2021, 10:09

Pierre van Hooijdonk vindt Antony de beste Eredivisie-speler van de eerste seizoenshelft. De Braziliaanse aanvaller nam Ajax met zijn ijzersterke spel de eerste maanden van het nieuwe seizoen bij de hand, zowel nationaal als internationaal. Ibrahim Afellay is het niet met hem eens.

"Antony is de beste, ook door zijn wedstrijden in de Champions League", stelt Pierre van Hooijdonk in gesprek met de NOS. "Op dat podium was hij echt heel goed. Ondanks alle fratsen, het theatrale gedrag, is hij voor mij de beste speler op de Nederlandse velden in de eerste seizoenshelft." Antony was in de Eredivisie goed voor zes goals en één assist.

Ibrahim Afellay noemt zijn collega Noussair Mazraoui als de beste van de eerste seizoenshelft. Volgens de oud-middenvelder kan Antony floreren dankzij de Marokkaanse rechtsachter. "Die twee hebben een natuurlijke klik. Mazraoui speelt een heel constant seizoen. Het is ook veelzeggend dat er achterin bij Ajax de laatste weken veel geschoven moest worden omdat hij ontbrak."

Mazraoui lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. De rechtsachter beschikt over een aflopend contract en kan daardoor in de zomer transfervrij naar een andere club verkassen. FC Barcelona is een van de topkandidaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen