FC Utrecht
0 – 0
Vitesse

Van der Sar met RvC in gesprek over eigen toekomst bij Ajax

Van der Sar met RvC in gesprek over eigen toekomst bij Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 december 2021 – Edwin van der Sar voert momenteel gesprekken met de Raad van Commissarissen van Ajax over zijn eigen toekomst bij de club. Dat bevestigde de algemeen directeur in gesprek met Ajax TV, al gaf hij daarbij direct aan dat hij ook andere opties heeft. 

"Ik lig nog vast tot november 2023, ruim anderhalf jaar", vertelde Van der Sar over zijn eigen contract. "We zijn al in gesprek met de Raad van Commissarissen", voegde hij daaraan toe. "Ik heb het naar m'n zin, maar er zijn altijd wel uitdagingen die op de deur kloppen. Maar goed, voorlopig zijn we hier nog niet klaar."

Van der Sar zit sinds november 2016 op zijn post als algemeen directeur bij Ajax. Eerder deze maand werd hij wel gelinkt aan een bestuursfunctie bij zijn oude club Manchester United, maar daar ging hij niet op in. "Dat ligt niet in de lijn der verwachting", zei hij toe in Rondo over een spoedig vertrek uit Amsterdam. 

Daarbij heeft Ajax de afgelopen tijd stappen gezet wat betreft continuïteit binnen het bestuur. Zo werden de contracten van directeur voetbalzaken Marc Overmars, commercieel directeur Menno Geelen en financieel directeur Susan Lenderink allemaal verlengd tot medio 2026. 

Reacties

gerelateerd